VEGYÉL RÉSZT SZEMÉLYESEN 2015 MÁJUS 30.-ÁN SZOMBATON A NYÍLT AKADÉMIA EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ RENDEZVÉNYÉN, A BOLDOG PÁRKAPCSOLAT TUDÁSÁNAK, IL

 30 May
 Az élő előadásokat igénybe veheted: Személyesen a helyszínen, A weboldalunkon keresztül rádión, A weboldalunkon keresztül TV-n, Az okos-telefonodon keresztül rádión vagy TV-n.
  - - -
 Fodorné Edit
http://www.pph.hu/boldogsag-pph-nemzetkozi-nyilt-coach-akademia-hunortradezrt-tanoda2000kft-problempreventionholding&vez=0102888 Szeretettel meghívunk a teljes havi coach tréningünkre, amelyen személyesen a helyszínen vagy az interneten keresztül élőben és felvételről vehetsz részt! Díjmentes regisztráció a több információért: http://egyedulallotudas.hu/?vez=0102888 A regisztrációt követően hozzáférsz a weboldalunk nagyon hasznos információihoz. Előadó: A Föld egyik legnagyobb tudású és tapasztalatú mester-coacha, szervezetünk alapítója és vezetője. A helyszínen történő személyes részvételed teljesen ingyenes. Személyesen a helyszínen történő részvétel esetén, hozd magaddal a párodat is! Személyes részvétel esetén a coach képzés helyszínének leírásáért kattints ide: http://nyiltakademia.hu/pph-eloadoterem-iroda A részvételhez jelentkezz be a weboldalunkra és azt követően a honlapunkon belül a Képzések főmenüben, az Élő, díjtalan web-képzés menüpontban tudsz felcsatlakozni az előadásra. A képzéseink rendszeres időpontjairól és részleteiről - regisztráltunkként - előzetes értesítést küldünk Neked. Várunk szeretettel!

More Events In

 15 December, Thursday