Takim ne Parlamentin Gjerman (Bundestag)

 07 June
 Bundestag
 Platz der Republik 1 - 11011 - Berlin - Germany
 I Choose to Change The World
Organizata ICCTW per here te pare ideon dhe organizon zhvillimin e nje takimi ne Parlamentin Gjerman ne Berlin ne bashkepunim me Bundestagun me temen "Mardheniet Gjermano - Shqiptare nen kupolen e BE". Ky aktivitet do te jete nje aventure 5 ditore qe do te shoqerohet me nje EuroTrip (Tirane – Ulqin – Zagreb – Viene – Berlin - Potsdam – Prage – Budapest – Prishtine - Tirane) nga data 7 - 11 Qershor. Ky shkembim kulturor nuk do te mbarte ne axhenden e tij ne Parlamentin Gjerman dhe vizitat turistike ne qytetet e lartpermendura, por gjithashtu nje shkembim me organizata partnere nderkombetare qe do te bashkangjiten ne axhenden e cdo aplikanti. Te gjithe pjesemarresit do te pajisen me nje certifikate nga ICCTW dhe Bundestagu Gjerman. Per te qene pjese e ketej aktiviteti plotesoni formularin online: https://docs.google.com/forms/d/1ixftVss44AwFJVcVS3MIHGQvlqkJ_ni44ARl3FMoEuM/viewform?usp=send_form Kostoja e pjesemarrjes eshte 180 euro dhe perfshin transportin, akomodimin, mengjesin darken dhe mjetet logjistike qe do te perdoren pergjate ketyre diteve per mbarevajtjen e aktivitetit. Mosha e aplikanteve duhet te jete 18 - 29 vjec! Bashkohu dhe ti me ne, hidh nje hap drejt Europes.

More Events In Berlin

 26 November, Saturday
 Berlin
 02 November, Wednesday
 Berlin
 29 December, Thursday
 Berlin
 16 November, Wednesday
 Berlin
 12 November, Saturday
 Berlin