Raste Studimore mbi Letër Kreditë dhe Garancitë Bankare

 10 June
 International Chamber of Commerce in Albania
  - 1001 - Tirana - Albania
 International Chamber of Commerce in Albania
Data: 10 Qershor 2015 Vendndodhja: Vendi: Vienë, Austri Lloji i aktivitetit: Seminar Gjuha: Anglisht Kontakt: events@icc-albania.org.al Seminari ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të diskutuar me një panel të kualifikuar të përbërë nga bankierë dhe praktikantë mbi raste delikate dhe konfliktuale, të cilat kanë qënë pjesë e punës së një apo disa pjesëmarrësve të këtij seminari. Tarifat e Regjistrimit Tarifë e hershme: 450 € + 20% TVSH Tarifë Normale: 560 € + 20% TVSH Regjistrimet përmes ICC Albania 10% zbritje Regjistrim Paketë (4 ose 5 ditë) 10% zbritje *Tarifa e hershme aplikohet për regjistrimet e kryera deri më datë 6 Prill 2015 dhe pagesë e kredituar deri më 13 Prill 2015. Shkarkoni Broshurën: http://bit.ly/1xgmvEC

More Events In Tirana

 29 October, Saturday
 Tirana
 29 October, Saturday
 Tirana
 26 November, Saturday
 Tirana