RAINDROP THERAPY - ЕДНОДНЕВЕН КУРС

 16 May
 Skopje, Macedonia
  - 1000 - -
 Lidija Lindoff - Young Living Macedonia
За прв пат во Р. Македонија ќе се одржи курс по Raindrop Therapy (терапија Дождовна капка) на етеричните масла Young Living. Видете го рекламниот флаер и листот со информации на ФБ страница: Young Living Macedonia. Бројот на учесници е ограничен, пријавување исклучиво преку имејл: lidija@pranava.se Доколку имате дополнителни прашања, јавете ми се! Namaste! Lidija

More Events In

 19 November, Saturday
 
 15 December, Thursday