PROMOVIM LIBRI "PËRTEJ REALITETIT GRI"

 16 May
 Aiitc - Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam
  - - -
 Armida Kalemi Plumbi
Shoqata Kulturore “Gruaja” ka kënaqësinë t’ju ftojë në promovimin e librit me poezi “Përtej realitetit gri” të poetes Marjeta Çurumi. Ceremonia do të zhvillohet ditën e shtunë, dt. 16.05.2015. Vendi: Salla e Amfiteatrit të AIITC-së, Tiranë e Re –Selitë Koha: Ora 10.00 Jeni të mirëpritur!

More Events In

 15 December, Thursday