Prishtina Wine and Beer Festival 2015 - Edicioni i 3-te

 10 June
 Prishtinë
  - - -
 Prishtina Music & Beer Festival
Prishtina Wine and Beer Festival 2015 - Edicioni i tretë 10 – 13 Qershor 2015 Plato,Pallati i Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë 4 Ditë – E Mërkurë; E Enjte; E Premte; E Shtunë Hajdeni me u knaq në Edicionin e 3-të të Festivalit të Verës dhe Birrës në Prishtinë!!! Birra e verë, këngë e lojëra, vajza e djem, e shumë e shumë gjëra tjera zbavitëse. Së shpejti do të jepen të gjitha detajet e festivalit me kalendarin e çdo mbrëmje, sponzorët, pjesëmarrësit, hartën e aktivitetit si dhe çdo foto, video dhe çdo publikim do të bëhet në këtë faqe.

More Events In

 15 December, Thursday