Matura 2015

 01 June
 Sallon Ondulimi Arjeta
  - RR.Tiranes 61000 - Vitina - Serbia
 Sallon Ondulimi Arjeta
Risi risi risi Oferta te medha ne Frizura dhe Grim per te gjitha maturantet. Ju mirepresim

More Events In Vitina