Kurs baze teoriko-praktik ne mikroendodonci

 22 May
 Italian Dental Education
 Rr.3deshmoret,pall. Dilo 1,kati2,yzberisht - 1016 - Tirana - Albania
 Silvi Kreste
Revolucion ne Shqiperi per teknikat dhe praktiken tuaj endodontike. "Kurs baze teoriko-praktik ne microendodonci". Per here te pare ne Shqiperi nje kurs Endodoncie me perdorimin e mikroskopit operator. Vendet per kete kurs jane te limituara. Per info, kontaktoni me sekretarine organizative te IDE ne numrin : +355 672009522

More Events In Tirana

 29 October, Saturday
 Tirana
 26 November, Saturday
 Tirana