KONCERT DINO MERLIN NE PRISHTIN

 01 June
 Prishtinë, Kosovo
  - <> - -
 Qyteti Pejes
KONCERT DINO MERLIN NE PRISHTIN .::BALKANSKI PARTY::. Këngëtari i njohur boshnjak, Dino Merlin, pritet të mbaj një koncert në Prishtinë (Stadiumin e Prishtinës) në vitin e ardhshëm. Sipas këtij informacioni Merlin do të organizoj koncertin në Kosovë në muajn Korrik 2014 Në stadiumin e Prishtinës, para mijëra adhurusve, Të Ftuar në koncert do të janë të pranishëm edhe Rock Grupi ELITA 5 Në Shitje do të janë 40.000 Bileta Hyrja: 20€ në Tribuna dhe 40€ "VIP" bari i pijeve i hapur për te gjithë Për më shumë informata do të ju njoftojm, JU FALEMINDERES

More Events In

 19 November, Saturday
 
 15 December, Thursday