Fressh Sport

 07 June
 Selia Ps Sarande
  - - Sarandë - Albania
 Fressh Bashkia Sarandë
FRESSH JU FTON TE BEHENI PJESE E KAMPJONATIT TE FUTBOLLIT NE GJITHE JUGUN E SHQIPERISE. KY AKTIVITET DO TE ZHVILLOHET NE 4 FAZA. 1. Periudha e aplikimeve. 2. Faza eleminatore. 3. Gjysem finalja. 4. Finalja. Kohëzgjatja e projektit: 13 MAJ 2015 – 7 QERSHOR 2015 Pjesmarresit; • Fressh Bashkia Sarande • Fressh Bashkia Himare • Fressh Bashkia Konispol • Fressh Bashkia Delvine • Fressh Bashkia Finiq Faza 1: Duke filluar qe dt 13.05.2015 ne zyrat e Fressh hapen thirrjet per aplikuesit qe duan te marrin pjese per te rregjistuar skuadrat e tyre. Skuadrat duhet te kene 6 lojtare. Kjo faze do te nise me 13 Maj dhe do te zgjas deri me 23 Maj. Aplikimet behen cdo dite prane zyrave te Fressh ne secilen Bashki. Pasi jane regjistruar ekipet pjesmarrese ne dt. 24 Maj, ora 19:00 fillon faza e pare eleminatore ne secilen Bashki. Faza 2: Faza eleminatore Sipas problematikave dhe zhvillimeve te seciles bashki, do te percaktohen 2 ekipe fituese per secilen zone. Kohezgjatja e ketyre takimeve do te jete 10 dite, fillon ne date 24 MAj dhe mbaron ne 3 Qershor. Faza 3. Gjysem finalja; 5 dhe 6 qershor. Ne kete faze, e cila do te zgjasi 2 dite, do te zhvillohen takimet gjysem-finale. Do te jene 6 ekipet fituese ne secilen bashki, Saranda do te perfaqesohet me 2 ekipe, Bashkia Finiq do te perfaqesohet nga 1 ekip, Bashkia Delvine do te perfaqesohet nga 1 ekip, Bashkia Himare do te perfaqesohet nga 1 ekip dhe Bashkia Konispol do te perfaqesohet nga 1 ekip ne gjysemfinale . Ndeshjet ndermjet tyre do te percaktohen nepermjet shortit dhe do te jete me eleminime direkte. Faza 4: Finalja; Finalja e madhe do te zhvillohet ne dt.7 Qershor dhe do te caktohet ekipi fitues, I cili do te fitoj dhe cmimin e madh. Suksesee te gjitheve!!

More Events In Sarandë