FASETA ESTETIKE Kurs teoriko-praktik "Hands on"

 05 June
 Italian Dental Education
 Rr.3deshmoret,pall. Dilo 1,kati2,yzberisht - 1016 - Tirana - Albania
 Dorela Kërpica
Ky kurs, ka si obiektiv te formoje nje grup pune dentist- laborant, duke i dhene mjekut dhe laborantit nocionet teorike thelbesore per pergatitjen e dhembit dhe te veneers. Pjese thelbesore e ketij kursi do te jete dhe pjesa praktike, ku mjeket do te kene mundesine te ushtrohen ne pacient nen mbikqyrjen e Dr. Jeane-Pierre Parisod kurse laborantet do te ndiqen nga Odt. Xhemal Ibrahimi dhe Dr. Gjergji Dilo

More Events In Tirana

 29 October, Saturday
 Tirana
 29 October, Saturday
 Tirana
 26 November, Saturday
 Tirana
 06 November, Sunday
 Tirana