Car Moto Show - ASUC

 24 May
 ASUC "Boro Petrusevski" - Skopje
 Avtokomanda - 1000 - Skopje - Macedonia
 Aleksandar Georgievski
Почитувани со огромна чест и задоволство Ве покануваме на првиот промотивен собир на љубители на возила и моторцикли на 24. 05. 2015 год, на полигонот во Автосообраќајниот училишен центар АСУЦ на град Скопје, кој покрај одличното дружење, забава и афирмација на училиштето ќе опфати избор на следните категории: - YOUNGTIMERS - OLDTIMERS - TUNED CARS - SOUND QUALITY CHECK - LUXURY CARS Сите кои сакаат да се пријават за учество на манифестацијата со своите возила истото може да го сторат на следната e-mail адреса: asuc_sobir@outlook.com каде нема котизацијата и треба да ги испратат следниве податоци: - Модел - Регистарски број - Категорија во која се пријавува возилото - Слика од возилото (најдоцна до 20. 05. 2015) ПРОГРАМА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА: 1. Од 08:00 прием на возилата кој ќе трае до 11:30 часот. 2. 11:45 свечено отварање на манифестацијата 3. Од 15:30 – 16.00 прогласување на најдобро возило од секоја категорија. 5. 16:30 затварање на манифестацијата. ПРАВИЛНИК ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ И ЗА УЧЕСНИЦИТЕ: 1. Се замолуваат сите кои ќе присуствуваат на манифестацијата( учесници и посетители) дека најстрого се забранува црнење на асфалт односно нагли стартувања на возилата, а тие кој нема да почитуваат ќе бидат отстранети. 2. Се замолуваат сите кои ке присутствуваат да се погрижат за чиста околина а отпадокот да го фрлаат во корпите за отпадоци кои ке бидат поставени низ целиот полигон. 3. Секој посетител си одговара за својот автомобил и се замолуваат да внимаваат на автомобилите за да не биде некој ненамерно оштетен или изгребан. 4. Исто така ке ве замолам сите кои ке дојдете да го запазите редот od организацијата за паркирање на возилата и целата програма која е дадена како ке се одвива секој дел од настанот. НАЈОДГОВОРНО СЕ ЗАМОЛУВААТ СИТЕ УЧЕСНИЦИ ДА ГО ЗАПАЗАТ РОКОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ И ПАРКИРАЊЕ НА ВОЗИЛАТА НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА ЗА ДА ПОМИНЕ СЕ ВО НАЈДОБАР РЕД И ДА НИ ОСТАНЕ ТРАДАЦИЈА НА ОДРЖУВАЊЕ И ВО НАРЕДНИОТ ПЕРИОД. Однапред ви благодарам на сите

More Events In Skopje