♫♪ Balkan Night - Caffe Baron ♫♪

 16 May
 Caffe Baron
  - - -
 Andreja Dukovski
★Оваа сабота нешто поразлично ќе се забавуваме со најпознатите балкански хитови. ★За атмосферата да биде на ниво ќе се погрижат добро познатите фаци на Барон Dj Enigma & Dj CocainE ★Цената на картата изнесува 100 мкд. со гратис пијалок! Цени на пијалоци: ★Коњак - 100 ★Вотка - 100 ★3 Текили - 100 ★Пиво - 100 Информаци и резерваци кај менаџерите: ★Andreja 070 247 372 ★Viktor 070 559 557 ★Marija 075 547 126 ★Blaze 077 745 037

More Events In

 19 November, Saturday
 
 15 December, Thursday