Amsterdam Club Party 29/5/2015

 29 May
 Amsterdam Club Sarande
 Rruga Mitat Hoxha - - Saranda - Albania
 Édlør Ømêrî
Pas Super suksesit te partyt te fundit ne Amsterdam Club Sarande mendojme te bejme nje tjeter super party .Kete here do te zhvillohet ne daten 29/05/2014 Music&Performance Dj Aldi & Dj Ergi . Do te kete tavolina Free por dhe Tavolina Vip qe kushtojne 2000Leke . Hyrja 500 Leke perfshire nje pije ne bilete. Ne party do te kete Fotograf Profesionist si dhe Bodyguard . Siguria eshte e garantuar . Nuk mund tju themi se si do jete sepse duhet te vini vete dhe ta zbuloni . u mire presim ne daten 29/5/2015 ne ambjentet e Amsterdam Club !

More Events In Saranda