2nd CAR SHOW GEVGELIJA

 07 June
 CAR SHOW Gevgelija
 Poranesen carinski terminal - 1480 - Gevgelia - Macedonia
 Kostadin Popov Godofspeed
Почитувани Ве известуваме дека на 07.06.2015 со почеток во 11:00 часот ке се одржи второто CAR SHOW во Гевгелија Со огромна чест и задоволство сакам да ви соопштам дека годинава имаме за цел да го направиме најголемото CAR SHOW во републиката. Натпреварувачите ке се натпреваруваат во 5 категории и тоа OLDTIMERS Најстар олдтајмер Најоригинален олдтајмер Најдобро реставриран олдтајмер YOUNGTIMERS Најоригинален јангтајмер Најдобро реставриран јангтајмер Најуникатен јангтамјер TUNED CARS Најдобар стајлинг на возило Најниско возило до земја (low cars) Најсилен звук на издув Најдобар ентериер Тјуниран мотор SOUND QUALITY CHECK Најсилно озвучение Најдобро средено озвучение Најквалитетни високи и средни тонови LUXURY CARS I II III +ALL CARS Сите кои сакаат да се пријават за учество на изложбата истото може да го сторат на следната e-mail адреса: tuningshowgevgelija@yahoo.com со оставање на основни податоци од возилото Марка Модел Регистарски број Категорија во која се пријавува возилото Слика од возилото Изложбата ке биде проследена со екстра забава, многу ладно пиво, и одлична скара :D Прекрасните манекенки ке бидат неизбежен дел од овој настан а годинава ке ги има во уште поголем број. Последен рок за пријавување на возилата е 03.06.2015 За сите подетални информации кои ке бидат поврзани со изложбата ке бидете дополнително известени. Поздрав Костадин, Тоше

More Events In Gevgelia