Пролетни Бакнежи, Прегратки 2015

 30 May
 First Scout Unit of Skopje, Macedonia
  - 1000 - Skopje - Macedonia
 First Scout Unit of Skopje, Macedonia
НАСКОРО повеќе информации за традиционалната акција на Прв Скопски Извиднички Одред - Пролетни Бакнежи, Прегратки 2015

More Events In Skopje

 29 October, Saturday
 Skopje