Одбојка на песок, Струмица 2015

 12 June
 Струмица (Strumica)
  - 2400 - Strumitsa - Macedonia
 ОК Ветерани Струмица
Под покровителство на Градоначалникот и Советот на општина Струмица, одбојкарскиот клуб Ветерани - Струмица организира турнир во одбојка на песок на градскиот плоштад во Струмица. Натпреварувањето ќе биде поделено во следниве категории: МАЖИ 1. Сениори (регистрирани професионални играчи) 2.Младинци 3.Ветерани ЖЕНИ 1.Сениори (професионални играчи) 2. Младинци 3.Ветерани Повеќе детали наскоро.

More Events In Strumitsa