Свирка со Дарко Стојаноски и група "ХАРИЗМА" ~ Сабота 16.05.2015

 16 May
 Motel Restoran Panorama
  - - Kicevo - Macedonia
 Panorama Kicevo
Оваа Сабота Ресторан "Панорама" Кичево на Ваше задоволство организира вечерна забава со Дарко Стојаноски и група "ХАРИЗМА" , каде Ве очекува многу забава, вкусна храна и голем избор на пијалок... + ПРОМОТИВНО ЛАШКО ПИВО 0,5 и 0,33 - 50 Денари Ве очекуваме... Сабота 16.05.2015 Старт : 22:00 часот Влез : СЛОБОДЕН Информации и резервации на тел : 071/326-885 и 076/311-665

More Events In Kicevo