13.06.2015 - "A night in the void" - DIMHOLT (Bugarija), AMBROZ, CARNAGE DOMINION, GEARS - Letna Havana

 13 June
 Club Havana
 St. Veljko Vlahovikj bb - 1000 - Skopje - Macedonia
 Thy Infernium
Во соработка со "The Other Side" од Бугарија на 13-ти Јуни (Сабота) во Летна Хавана (Парк), black metal бендот Dimholt (Софија/Бугарија) за прв пат доаѓа во Скопје и ќе биде локално поддржан од веќе нам познатите бендови Ambroz, Carnage Dominion и Gears! Влезот ќе биде 150 денари! Сите сте поканети! Се гледаме наскоро! m/

More Events In Skopje

 29 October, Saturday
 Skopje