СЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ ЗА СЛОБОДА НА МАКЕДОНИЈА !

 17 May
 Skopje, Macedonia
  - 1000 - -
 Форум Жени Битола
СЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ ЗА СЛОБОДА НА МАКЕДОНИЈА ! Заедно, рамо до рамо, без било какви предрасуди, партиски, етнички или верски, да застанeме и да си ја одбраниме државата од пропаѓање. Да го заштитиме Уставот и суверинитетот на Република Македонија. Сите, под знамето на Македонија, за слобода на Македонија! Да живее Република Македонија!

More Events In

 15 December, Thursday